Temps per a Tu

Programa per a persones
amb discapacitats

“Temps per a Tu” ofereix activitats d’oci, aprofitant l’oferta lúdica de la ciutat, per a persones amb discapacitat, de més de 18 anys. També permet a les famílies disposar de temps lliure, mentre els joves i adults participen en activitats lúdiques planificades conjuntament. Aquest programa és ofert pel Programa de Temps i Qualitat de Vida, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Sants-Montjuïc i Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials.

Què és el programa Temps per a Tu?

El programa Temps per a Tu és un servei per fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores de persones amb dependència o discapacitat.

Coneixedors de les dificultats que en molts casos comporta la cura de les persones amb discapacitats, i partint de la voluntat d’implementar polítiques de suport a les famílies, l’objectiu d’aquest projecte és el d’oferir temps personal a les famílies cuidadores d’aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat física i/o intel·lectual, oferint-los alhora un temps lúdic socialitzador i de qualitat per tots ells i elles, millorant tant la qualitat de vida dels joves com de les seves famílies.

Informació:

 • Horari: de 16:30h a 20h
 • Lloc de trobada: Centre Cultural Albareda
 • Dies: dissabtes, cada 15 dies
 • Per inscriure’s cal entregar la fitxa de sol·licitud al Centre Cultural Albareda (c. Albareda, 22)

 • Descarregar:
  Díptic Temps per a tu de Sants per a joves i adults
  Sol·licitud del servei per a famílies amb infants i adolescents amb discapacitat
  Sol·licitud del servei per a joves i persones adultes amb discapacitat

 • La inscripció a l’activitat serà gratuïta, però el beneficiari assumirà el pagament d’aquelles activitats que tinguin un cost associat i el transport
 • La inscripció quedarà oberta durant tot el curs mentre quedin places.Per a més informació podeu contactar amb la referent del programa a l’IMPD, Txell Cardona, a través del mail tempsperatu@bcn.cat o del telèfon 934132573.

Centre Cultural Albareda

Districte de Sants-Montjuïc
mapa Albareda

C. Albareda, 22
08004 Barcelona
Transports més propers:
BUS: 20,21,64,91,121,D20, H16
METRO: Paral·lel (L3) i Drassanes (L3)