Temps per a Tu

Oci i temps lliure per a persones amb discapacitat i les famílies cuidadores

El programa “Temps per a Tu” ofereix activitats d’oci, aprofitant l’oferta lúdica de la ciutat, per a persones joves i adultes majors de 18 anys amb discapacitat.

És un servei per fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies cuidadores de les persones joves i adultes amb discapacitat i els permet disposar de temps lliure. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants.

 
Què és el programa Temps per a Tu?

Coneixedors de les dificultats que en molts casos comporta la cura de les persones amb discapacitat -i partint de la voluntat d’implementar polítiques de suport a les famílies- l’objectiu d’aquest projecte és el d’oferir temps personal a les famílies cuidadores a través de temps lúdic socialitzador i de qualitat per tots ells i elles, afavorint així la millora tant de la qualitat de vida dels i les joves i els adults com de les seves famílies.

Aquest programa l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona -a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials-, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, els Districtes Sants-Montjuic, Eixample i Gràcia i l’àmbit de Serveis Socials del Grup Sant Pere Claver.

 
Punts de trobada
 
Districte Eixample

Centre Cívic Urgell
Urgell, 145. 08036 Barcelona
Telèfon: 93 453 64 80
Periodicitat quinzenal. Dissabte de 16h a 19.30h

Districte Gràcia

Centre de Cultura Popular La Violeta
Maspons, 6. 08012 Barcelona
Telèfon: 93 706 08 81
Periodicitat quinzenal. Dissabte de 16h a 19.30h
·········
Coordinadora Eixample i Gràcia:
Maria Sabaté - 667 99 18 98

Districte Sants-Montjuïc

Centre Cultural Albareda
Albareda 22-24.08004 Barcelona
Telèfon: 93 44 33 7.19
Periodicitat setmanal. Dissabte de 16h a 19.30h
·········
Coordinadora Sants – Montjuïc:
Ona Vidal - 667 99 18 72

 
Inscripcions

Per formalitzar la inscripció cal contactar amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona (IMPD)
a través del correu tempsperatu@bcn.cat

La inscripció a l’activitat serà gratuïta, però el beneficiari assumirà el pagament d’aquelles activitats que tinguin un cost associat i el transport

La inscripció quedarà oberta durant tot el curs mentre quedin places.Per a més informació podeu contactar amb la referent del programa a l’IMPD, Txell Cardona, a través del mail tempsperatu@bcn.cat o del telèfon 934132573.

 

Revista Temps per a Tu
La revista s’ha pogut construir gràcies a l’esforç i la col·laboració de totes les persones que han volgut participar i que formen part del programa de Temps per a Tu: les persones participants i voluntàries i l’equip de professionals. Ens vols conèixer? →