Residència Tres Pins

La Residència Tres Pins per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta és un equipament que ofereix 27 places residencials i un centre de dia per a 12 usuaris/es. El nou centre forma part del Pla d'Equipaments de la ciutat de Barcelona elaborat per l'Ajuntament i la Generalitat. La gestió de la residència ha estat traspassada al Consorci de Serveis Socials de Barcelona, que l'ha adjudicat per concurs públic a Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials.

Es tracta d'un servei d'acolliment residencial amb caràcter permanent o temporal, però substitutori de la llar, que ofereix atenció integral a les activitats bàsiques de la vida diària per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta amb necessitats de suport extens.Quins serveis presta?

Té per objecte la facilitació d'un entorn substitutiu de la llar, adequat i adaptat a les necessitats dels seus usuaris, en el qual es pugui potenciar el desenvolupament autònom de les aptituds bàsiques instrumentals i de la vida diària, prestant especial atenció al tractament dels trastorns de conducta. És a dir, ofereix atenció especialitzada per millorar la qualitat de vida i, sempre que sigui possible, per retornar al medi comunitari habitual.

Sistemes d'admissió: Els usuaris de la Residència Tres Pins hi accedeixen mitjançant resolució dels Serveis Territorials de Barcelona de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Benestar i Família, d'acord als criteris establerts en la legislació vigent.

Ubicació: La Residència Tres Pins està ubicada a la muntanya de Montjuïc i disposa d'una superfície construïda de 2.307 m2 i d'una zona exterior enjardinada de 1.540 m2. Està dotada amb els millors i més moderns elements constructius, que faciliten l'objectiu assistencial, educatiu i d'inclusió comunitària que té encomanat. Els sistemes adoptats per a la seva gestió segueixen els estàndards de qualitat propis de les empreses més punteres, d'acord a la normal ISO 9001:2008.

Contacte

Les Entitats interessades en ser beneficiaries del programa que es posin en contacte a través del telèfon o el correu electrònic.
Carrer Dr. Font Quer, 9-11
08038 Barcelona
Tel. 93 423 57 93
Fax 93 423 61 52
residencia3P@spcsocial.org

Enllaços d'interès

Horaris de funcionament, visites i permisos de cap de setmana

L'horari de funcionament de la Residència Tres Pins és continuat i, per tant, de 0h a 24h els 365 dies de l'any.

L'horari de visites als usuaris és els dimecres de 15h a 19h. Cal anunciar prèviament la visita, trucant al telèfon de la Residència.

Els permisos de cap de setmana són de divendres a diumenge, i els horaris de sortida i retorn són: de 18h a 20.30h, tant per sortir els divendres com per retornar els diumenges. En casos excepcionals, també es podrà convenir amb la Direcció del centre horaris i/o dies de permís diferents als establerts. Recordi que els permisos de sortida estan sotmesos al criteri de l'equip tècnic i d'atenció directa; per tant, li recomanem que s'asseguri que el seu familiar té permís de sortida abans de passar-lo a recollir.Subscriu-te  al Sentits

  +info
Subscriu-te i rebras periòdicament el suplement digital amb les últimes notícies
Nom
Cognom
Email

Accepto la política de protecció de dades