logo Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials

Memòria
2012

Fundació 2.0

Web Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials

web Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials

www.spcsocial.org

Espai d'informació institucional que serveix per conèixer globalment la fundació; la seva missió, visió, valors, la seva estructura organitzativa i la cartera de serveis que presta.

Blog de Notícies del Grup Sant Pere Claver

Blog de Notícies del Grup Sant Pere Claver

www.santpereclaver.org/noticies

Plataforma de notícies que inclou informació de totes fundacions que integren el Grup Sant Pere Claver

Intranet

Intranet Fundació Sant Pere Claver

intranet.fhspereclaver.org

Espai de comunicació interna dirigida a tots els professionals que formen part de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària i la Fundació Lluís Artigues. Aquesta eina té com a finalitat facilitar informació interna amb un calendari d'activitats i actes.

Butlletí Sentits

Butlletí Santits

Butlletins

El Butlletí electrònic 'Sentits' de periodicitat quadrimestral i en català, publica la seva primera edició al gener de 2010. Mitjançant el correu electrònic arribem als subscriptors. L'objectiu és potenciar la comunicació externa.

Linkedin

web Linkedin Fundació Sant Pere Claver

Linkedin de Sant Pere Claver

Sant Pere Claver - Fundació Sanitària es troba també present a la xarxa social professional Linkedin. Una plataforma virtual que permet estar en contacte amb diferents persones i institucions per tal d'enriquir i fomentar el networking.

facebook

web facebook Fundació Sant Pere Claver

www.facebook.com/fundsantpereclaver

Des de setembre de 2010 la institució inicia els seus primers passos per endinsar-se en les xarxes socials. És una pàgina on informem de notícies, activitats, fem referència a articles d’interès, difusió de campanyes pròpies o d'altres organitzacions per crear una comunitat virtual i guanyar posicionament.

twitter

web twitter Fundació Sant Pere Claver

www.twitter.com/fundspereclaver

Xarxa d'informació que permet enviar missatges de només 140 caràcters per fer difusió de tot el que fem a la fundació o a d'altres organitzacions. L'objectiu és crear una comunitat virtual a nivell professional per aconseguir imatge de marca i seguir tant a individus com a institucions i/o viceversa.

flickr

web flickr Fundació Sant Pere Claver

http://www.flickr.com/photos/fundsantpereclaver/sets

Xarxa social que utilitzem com canal de comunicació extern per publicar tots els àlbums fotogràfics amb accés lliure i públic des d'internet per compartir imatges d'actes, campanyes o promocions que organitza la institució.

youtube

web youtube Fundació Sant Pere Claver

www.youtube.com/user/fundsantpereclaver

Canal de comunicació extern en el qual hi dipositem tots els formats audiovisuals que edita la institució per donar a conèixer els seus serveis assistencials (vídeos), així com exposicions o actes públics que interessa fer ressò.

Mi grano de Arena

web Mi grano de Arena Fundació Sant Pere Claver

www.migranodearena.org

Gràcies a l'acord de col.laboració, qualsevol persona pot crear-se el seu espai web, de forma gratuïta, amb l'objectiu de captar fons per a la institució.

Tu Patrocinio

web Tu Patrocinio Fundació Sant Pere Claver

www.tupatrocinio.com

Portal líder a nivell de Patrocini, Responsabilitat Social Corporativa i Voluntariat. I hem afegit algun dels nostres programes de Serveis Comunitaris.© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com