logo Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials

Memòria
2012

Benvinguda

Benvinguts a la Memòria 2012 de Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials, entitat amb compromís social que forma part del Grup Sant Pere Claver. Som una Institució privada sense afany de lucre que va néixer l'any 2011 per crear, gestionar i desplegar programes adreçats a persones en risc d'exclusió social. Treballem per promoure al màxim l'autonomia i corresponsabilitat dels usuaris per millorar així la qualitat de vida de les persones més vulnerables.

En el decurs d'aquest 2012, la fundació ha començat a gestionar la Residència Tres Pins, que ofereix 27 places residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta i es tracta d'un servei d'acolliment residencial amb caràcter permanent o temporal, però substitutori de la llar, que ofereix atenció integral a les activitats bàsiques de la vida diària de les persones que atenem. L'equipament també disposa d'un Centre de Dia per la mateixa tipologia d'usauris i que també va iniciar la seva activitat en el darrer trimestre del 2012.

L'any 2012 hem començat a desplegar el nou Pla Estratègic 2012-2015 del Grup Sant Pere Claver que defineix com a prioritari la consolidació del creixement i la capacitat d'adaptació als nous reptes socials, econòmics i de l'entorn social. Volem seguir esdevenint una organització accessible, propera, dinàmica i innovadora envers les persones més vulnerables de la nostra societat.

En el decurs dels propers mesos l'entitat integrarà nous serveis i programes socials del Grup Sant Pere Claver al mateix temps que iniciarà nous projectes amb una voluntat clara de treballar molt arrelats en el Districte de Sants Montjuic de Barcelona amb vocació d'atendre necessitats socials d'aquest territori.

Som conscients que en l'actual context econòmic i social són grans les necessitats i escassos els recursos. Pel creixement i consolidació de la nostra entitat ens caldrà treballar des del de compromís i confiança envers els nostres usuaris, la nostra raó de ser, i a la vegada també des de l'agraïment envers els professionals que fan possible, dia dia, la nostra missió.

Confiem que aquesta Memòria 2012 sigui del teu interès i restem oberts a qualsevol suggeriment que ens permeti millorar.

Moltes gràcies. Ben cordialment

Alfred Moreno, President Carles Descalzi, Gerent

© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com