logo Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials

Memòria
2012

Descarrega't el PDF

Fundació en xifres

Evolució global interanual (2008-2012)*


Principals programesClub Social (nous socis/es)

Servei de Voluntariat i Cooperació (nous voluntaris/es)

PSALL (nous usuaris/es)

XHI (nous usuaris/es)

Formació Ocupacional (cursos)

JURIMM (casos)

El Club Social s'ha consolidat com un programa d'inclusió social al barri de Sants-Montjuïc. El 2012, s'han integrat al Club 4 nous usuaris/es, aconseguint que des dels seus inicis s'hagi donat resposta a uns 69 usuaris/es.

El Servei de Voluntariat és una nova aposta de la Institució en procés d'implementació dins de Grup Sant Pere Claver. El 2012 han col·laborat amb
la fundació 3 nous voluntaris i des de l'any 2007, un total de 28 persones han format part de l'equip.

Des del 2007, el Programa de Suport a l'Autonomia a la pròpia Llar (PSALL) ha donat resposta a les necessitats de 43 usuaris.

La Xarxa d'Habitatges d'Inclusió (XHI) és una alternativa residencial comunitària adreçada a persones en risc d'exclusió que actualment dóna servei a 16 usuaris/es (4 de nous respecte el 2011) en un total de 8 pisos.

El 2012, el Programa d'Assessorament Jurídic adreçat a persones amb trastorn Mental (JURIMM) juntament amb la FECAFAMM (Federació Catalana d'Associacions de Familiars i persones amb problemes de Salut Mental) ha assessorat a 86 persones.


SSASJE (Servei de Seguiment, Acompanyament i Suport a Joves Extutelats)


Des de l'any 2007, el SSASJE ha desplegat un seguit d'intervencions necessàries i complementàries a les desenvolupades pel servei de l'Àrea de Suport al Joves Tutelats i Extutelats (ASJTET) dels quals depèn.

El 2012 el programa ha ampliat la seva resposta a 293 joves. En els anys que porta el programa s'ha atès un total de 1339 joves extutel·lats/des.

SSASJE (joves extutelats)


Programa Sense Sabates


Des de 2009 el Programa Sense Sabates, que consisteix en la recollida de calçat nou i en la seva distribució a entitats que atenen a persones en risc d'exclusió social ha aconseguit recaptar 39.770 donacions, procedents de vuit empreses de calçat: Armand Basi, Gima, Nike, Royalty, Camper, Casas, Fun Capital i Munich.

Per a més informació sobre aquest programa mira el vídeo o visita la web.


Programa Sense Sabates (donacions de parells de sabates)


Nous programes 2012

Residència Tres Pins: 27 usuaris
Centre de Dia Tres pins: 4 usuaris
mAB: 14 obres


* Aquests programes actualment encara depenen de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària i estan en procés de ser gestionats per Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials.

© Sant Pere Claver 2012  |  Avís legal  |  Mapa del lloc disseny: martasdesign.com