Si no veus correctament aquest email si us plau fes clic aquí

   

Des del Programa d’Atenció a les famílies de la Residència i Centre de Dia Tres donem suport i eines als familiars dels usuaris que atenem per tal d’oferir una atenció el més integral possible. Amb la col·laboració del DINCAT, organitzem tallers formatius. Es tracta d’un espai de formació i d’intercanvi adreçat a les famílies perquè puguin adquirir nous coneixements envers l’atenció i la cura a la persona amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID), així com per promoure les habilitats necessàries per gestionar les diverses situacions que se’n deriven del seu rol com a mares, pares, germans, curadors. Aquests tallers estan oberts a qualsevol familiar de persona amb DID, només cal enviar un correu electrònic per confirmar la vostra assistència.

Moltes gràcies! Us hi esperem

1r taller: SUPORT CONDUCTUAL POSITIU
Eines per prevenir i resoldre conflictes

10 i 17 de setembre de 17h a 19h

Com tractar les dificultats o situacions conflictives amb els nostres fills/es. Acompanyar i donar pistes que ajudin a entendre a què es poden deure aquests comportaments. Poder reflexionar sobre com estem actuant i facilitar algunes idees que ens puguin valer per prevenir aquestes conductes. La metodologia de Suport Conductual Positiu busca capacitar a la família per analitzar millor les situacions i també capacitar a la pròpia persona amb discapacitat per aconseguir els seus objectius a través d'altres vies més adequades.

Comprendre i treballar les conductes conflictives o problemàtiques que es donen en el dia a dia en la nostra comunicació amb la persona amb DID. Des d'una dinàmica participativa, donarem eines per tal de reconduir i prevenir situacions que generen malestar i dificulten la dinàmica familiar.

PONENT: Silvia Picón Robles

Aforament limitat per ordre d'inscripció.
Reserva la teva plaça enviant un correu electrònic amb el teu nom a: jmoya@spcsocial.org indicant quin taller i dia t’interessa assistir.

2n taller: DIR ADÉU: AFRONTAR I REFER-SE DE LES PÈRDUES
El dol en persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament


19 de novembre de 17h a 19h

Reflexionar al voltant de la vida, les pèrdues, de la mort i dels processos de dol a través de la vivència personal dels assistents, complementant-ho amb estratègies que ens ajudin a entendre una mica més el procés d’afrontament i acceptació de la pèrdua.

PONENT: Àngels Ponce

Aforament limitat per ordre d'inscripció.
Reserva la teva plaça enviant un correu electrònic amb el teu nom a: jmoya@spcsocial.org indicant quin taller i dia t’interessa assistir.

   Lloc

   Sant Pere Claver - Fundació Sanitària 
   Vilà i Vilà, 16, 5a planta, sala 2 · 08004 Barcelona
   Tel. 93 423 57 93  
   www.spcsocial.org

   Contacte:
   residencia3p@fhspereclaver.org
   Tel. 93 423 57 93
 
   Activitat gratuïta
   *Aforament limitat per ordre d'inscripció
   Confirmar assistència:
   jmoya@spcsocial.org

Veure mapa    
   Residència Tres pins 

   
Fundació Serveis Socials
Amb la col·laboració i suport de...  

Comparteix:  

C. Vila i Vilà, 16 08004 Barcelona  |  Tel. 93 442 39 03  |  www.spcsalut.org  |  info@spcsalut.org

Em vull donar de baixa del butlletí | Vull donar-me d'alta per rebre el butlletí

Abans d'imprimir aquest correu electrònic, pensa bé si és imprescindible fer-ho. El Medi Ambient és cosa de tots.